Μυοπεριτονιακή Απελευθέρωση

Μυοπεριτονιακή Απελευθέρωση

Η απενεργοποίηση των trigger points σε σημεία πυροδότησης πόνου εκτεινόμενα κατά μήκος της μυοπεριτονίας αποτελεί μέρος μιας φυσιοθεραπευτικής αγωγής και ξεχωριστή θεραπεία σε ένα ευρύ φάσμα θεραπειών στο κέντρο φυσικοθεραπευτικής αποκατάστασης Physio-Activity.

Η απενεργοποίηση των trigger points (σημεία πυροδότησης πόνου) αποτελεί μέρος μιας φυσιοθεραπευτικής αγωγής καθώς σε αρκετές περιπτώσεις ένα μυοσκελετικό πρόβλημα μπορεί να οφείλεται σε μπλοκαρισμένες αρθρώσεις ή συνδυασμένες βλάβες στα οστά, τα νεύρα και τους μυς.

Η Μυοπεριτονιακή Απελευθέρωση είναι μια πρωτοποριακή θεραπεία που στοχεύει στην ανακούφιση από πόνους και δυσκολίες που προκαλούνται από την περιτονίτιδα. Με την εφαρμογή τεχνολογικά προηγμένων μεθόδων, προσφέρει μια αποτελεσματική και μη επεμβατική λύση για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Βασικά Οφέλη:

  1. Μη Επεμβατική: Ελαχιστοποιείται ο χρόνος ανάρρωσης και το διάστημα νοσηλείας.
  2. Ασφαλής: Υψηλά ποσοστά επιτυχίας με μειωμένο κίνδυνο επιπλοκών
  3. Ανακούφιση από τον πόνο: Ταχεία ανακούφιση από τον πόνο και βελτίωση της ποιότητας ζωής.
  4. Κόστος: Προσιτή λύση σε σχέση με παραδοσιακές μεθόδους.


Η Μυοπεριτονιακή Απελευθέρωση χρησιμοποιεί τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, διασφαλίζοντας μια ποιοτική και αποτελεσματική λύση για εσάς.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα που σχετίζονται με την περιτονίτιδα, μην περιμένετε άλλο. Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε το πρώτο σας ραντεβού.