Μετεγχειρητική αποκατάσταση μυοσκελετικών προβλημάτων

Μετεγχειρητική αποκατάσταση μυοσκελετικών προβλημάτων

Στο Επιστημονικό Κέντρο Φυσιοθεραπείας Physio Activity, γίνεται μετεγχειρητική αποκατάσταση σε επεμβάσεις Ώμου, Ισχίου, Γόνατος, Ποδοκνημικής, Σπονδυλικής Στήλης, Άκρας χείρας και δακτύλων, Αγκώνα και λοιπών μυοτενόντιων συνόλων και αρθρώσεων.

Είχατε πρόσφατα χειρουργική επέμβαση και αισθάνεστε δυσκαμψία ή πόνο;

Αναρωτιέστε πώς να επιστρέψετε στην καθημερινή σας ζωή με άνεση και ευκολία;

Αυτό η εξειδικευμένη υπηρεσία φυσικοθεραπείας και χειροπρακτικής απο τη ομάδα  Physio-Activity απευθύνεται σε άτομα που έχουν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και χρειάζονται υποστήριξη για την αποκατάσταση της κινητικότητας, της δύναμης και της λειτουργικότητάς τους. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να ανακάμψετε γρήγορα και με ασφάλεια, επιτρέποντάς σας να επιστρέψετε στις αγαπημένες σας δραστηριότητες το συντομότερο δυνατό.

Πώς μπορεί να σας ωφελήσει η μετεγχειρητική αποκατάσταση;

Η υπηρεσία μας προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα που θα σας βοηθήσουν στην αποκατάσταση μετά την επέμβαση, όπως:

Μείωση του Πόνου και του Οιδήματος: Οι φυσιοθεραπευτές μας χρησιμοποιούν εξειδικευμένες τεχνικές για να μειώσουν τον πόνο και το οίδημα που μπορεί να βιώσετε μετά την επέμβαση, βελτιώνοντας την άνεση και την ευκινησία σας.

Βελτίωση της Κινητικότητας: Θα σας καθοδηγήσουμε σε ασκήσεις κινητικότητας και ευλυγισίας που θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε το εύρος κίνησης στις αρθρώσεις σας, επιτρέποντάς σας να κινηθείτε πιο εύκολα.

Αύξηση της Δύναμης και της Σταθερότητας: Η υπηρεσία μας περιλαμβάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης για να βοηθήσετε τους μυς σας να ανακάμψουν τη δύναμη και τη σταθερότητα, μειώνοντας τον κίνδυνο τραυματισμού.

Βελτίωση της Λειτουργικότητας: Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να βελτιώσετε την ικανότητά σας να εκτελείτε καθημερινές δραστηριότητες, όπως το ντύσιμο, το μπάνιο και το ανεβοκατέβασμα σκαλοπατιών.

Μείωση του Κινδύνου Επιπλοκών: Η έγκαιρη φυσιοθεραπεία μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο επιπλοκών μετά την επέμβαση, όπως η δυσκαμψία των αρθρώσεων.

Τι Περιλαμβάνει η υπηρεσία Μετεγχειρητικής Αποκατάστασης;

Αξιολόγηση: Ο φυσιοθεραπευτής μας θα πραγματοποιήσει μια αρχική αξιολόγηση για να εκτιμήσει την κινητικότητα, τη δύναμη και τη λειτουργικότητά σας.

Θεραπευτικές Τεχνικές: Μπορεί να περιλαμβάνουν χειρισμούς κινητοποίησης, τεχνικές μάλαξης για την ανακούφιση από τον πόνο και τη βελτίωση της επούλωσης.

Μην αφήνετε τον πόνο και την περιορισμένη κινητικότητα να σας εμποδίσουν να ζήσετε μια πλήρη και δραστήρια ζωή. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία μετεγχειρητικής αποκατάστασης μυοσκελετικών προβλημάτων και να ξεκινήσετε την διαδικασία σας προς την αποκατάσταση.